Betöltés alatt... Kérem várjon...

Népszerű gyártók

Hirlevél feliratkozásHívjon, kérdezzen:


 +36 20 939 2539

kep
Add me to Skype
Azonnali átutalással is fizethet:
 Magyarország Austria Szlovákia Szlovénia Románia Serbia
Kifizetés PAYPAL átutalással is
Loading

Riasztórendszerek

Paradox vezetéknélküli kültéri védelem. Kisállat védett mozgásérzékelők.

Paradox riasztórendszerek szerelése.

Telepítés, szerviz Budapesten és környékén.

Akkucsere, távfelügyeleti csatlakoztatás új és meglévő rendszerekhez.

Paradox riasztórendszerek tervezése, telepítése, karbantartása, távfelügyeleti csatlakoztatása.

 tm40-front-small.jpgCégünk a kis- és közepes nagyságú felhasználási területeken a kanadai PARADOX cég vagyonvédelmi termékeit telepíti.

PARADOX riasztóközpontok DIGIPLEX, MAGELLÁN, SPECTRA és ESPRIT sorozata jól bemutatja az ebben a kategóriában elérhető technológiai csúcsot. A nagyteljesítményű RISC processzor, a beépített analóg-digitális átalakító és az egyedülálló szoftver 30-40%-os alkatrész csökkenést eredményez. Figyelemre méltó felhasználóbarát kezelésük, egyszerű programozásuk.
  Minden központ rendelkezik beépített kommunikátorral, amely lehetővé teszi a telefonos felügyeleti állomáshoz történő csatlakozást. Telefonvonal hiányában GSM modulon keresztül történik a kommunikáció. A rendszer figyeli a telefonvonal jelenlétét, valamint további 9 hiba lehetőséget. Az intelligens központok meg tudják különböztetni a riasztást, a szabotázst vagy a vezetékezési hibát. A DIGIPLEX és MG-SP központok egy illesztőmodul segítségével IP hálózatba köthetők, így helyi hálózatból, vagy távoli hozzáféréssel menedzselhetők PC, okostelefon vagy IPhone segítségével. Az eseménynapló lekérdezhető, valamint lehetőség van távdiagnosztikára is : a rendszer élesítési állapota, akkumulátorának és töltésének feszültségszintje szintén lekérdezhető.

Kérjen árajánlatot, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk ! itt

 

nv500-4.gif 

paradox-small.gif